(UE4) Wimbledon Interview Room - Virtual Studio

This studio was created for The Championships at Wimbledon in the Summer of 2019. We wanted to capture the feeling of the Wimbledon Clubhouse where the players rest and spend their time whilst taking part in the tournament. The project changed a 3.5m x 4m space into a large set as seen above. I was responsible for the design and creation of the set within Unreal Engine and then we as a team implemented into a broadcast scenario. Thanks for Sam Troth for creation of the best balcony railing which is visible outside!

This was an amazing experience and the players all loved the studio and it was nice to see the surprise they had when they sat down in the chair and saw themselves in the clubhouse.

Virtual wide shot.

Virtual wide shot.

Left side seating area

Left side seating area

Main shot

Main shot

Main logo shot.

Main logo shot.

Single shot

Single shot

Right side seating area

Right side seating area

Right side seating area

Right side seating area

Photo-scanned trophy.

Photo-scanned trophy.

Chandelier

Chandelier

Flowers

Flowers

Behind the scenes of Wimbledon's virtual interview room